Bejelentés


kreativarcfestes Kortól függetlenűl ez mindenkinek egy jó móka :)


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Szavazás


Linkek1. ... és az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy GOOD YEAR! BÚÉK! (Goram)
2. Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!
3. Minden ünnepben a legjobb a Szilveszter, mert tuti kabátvesztést jelent a Histeria 2002!!! (2001-i tanulság alapján)
4. Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy
igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.
5. Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K.
6. Tegnapelőtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter.
7. Az új évben legyen részed mindenszépben szexben 7szer mindenhéten de légy ma éjjel disznó részeg igybúcsúztasd az óévet! BUÉK!
8. Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! BoldogÚj Évet Kívánok!
9. Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.!
10. Eljött hát a az év vége, pezsgős üveg kézbevéve, csak sokszerencsét kívánok, majdutána tovább álok, ugy is tudtad hogy eztírom, de gondoltam azért megírom!!! B.U.É.K!!! by.: Zozi
11. Melyik ünnep esik január elsejere? (Húsvét, Karacsony, Május 1., Szilveszter, Újév, Boldogasszony)
12. Utolsó napján ennek azévnek a szerencsemalackák megintútra kélnek. Azt kívánom néked hogy haarra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanaknálad! B.U.É.K.
13. Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina,találjon meg téged is egy szexörült pina! BUÉK !!!!!!!!!!!!
14. Irigykedve néz most ahúsvéti nyúl, mert a mai buliban aJézuska az úr. Táncolnak az angyalok,szikráznak a fények, legyen ma szép napod,s utána Boldog Új Éved!
15. Remélem kihevertétek már a Karácsonyt, és töltödtök a szilveszterre!
16. Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon,régi jótól meg ne fosszon. Ki barát voltaz maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK 2005
17. jövő évben legyen részed mindenszépben,szexben hétszer mindenhéten,de légy ma éjjel disznó részeg,így búcsúztasd az óévet,így kívánok boldogúj évet!
18. Szilveszterkor történt: Mindenki: Roland gyere, már megy a Himnusz! Roland: Kit érdekel? Meg van mp3-ban.
19. Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog új évet kívánok!
20. Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat azúj év már csak néhány óra, ne gonoljmost másra csak a szépre jóra. Boldogúj évet!
21. Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.
22. Az újévben éld az életed vidáman, ne legyenhiányod borban és pinában.Legyen mindigkezedben a söröd szőke cicák szopják le a pöcsöd!!
23. Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?
24. Járd a vadászösvényt serényen, fegyveredés farkadhasználd keményen!Puskád hegyét tedd sok nemes vadba,és még vagy 50 évig ne kelljenVIAGRA!BUÉK!!
25. Jó, hogy kiment a biztositék, most nyugodtan túrhatom az orromat..... 1998 Szilveszteren egy haverom ,,kopte,, egy áramszünet alkalmaval. (Horvath Istvan,Csikszereda,Romania)
26. Szilveszter alkalmából nem kívánokegyebet, csendes lépteid kísérje szeretet.Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom,légy boldog a következő 365 napon!B.U.É.K.!
27. Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokatkiáltok: boldog új évet kívánok!!
28. A jövő évben legyen részed mindenszépben, szexben hétszer mindenhéten, de légy ma éjjel disznó részeg,így búcsúztatsd a múlt évet.Kívánok neked Boldog Új Évet!
29. Erdő szélén ezüst fenyő havasággal büszkélkedő őz és nyuszikörbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOGÚJ ÉVET KIVÁNOK! By:B.Ú.É.K
30. Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!